FLORMAR ADVICE Skin Geometry denemesi...

 Flormar bu kez de cilt bakım serisi ile kadınları güzelleştirmeye devam ediyor. Çok merak ettiim denemek istedim Flormar'da duymuş olacak ki deneme boyunu herhangi bir alışverişe yollama müjdesi verdi..hemen de geldi..



‘Skin Geometry’  teknolojisi ile geliştirilen Flormar Advice Cilt Bakım Serisi, bir cildin ihtiyacı olan tüm ürünleri bu seride beğenilere sunuyor. İçinde PURELY moisturizing day cream, 3 in 1 cleansing gel system, tonic ve eye make remover var... peelinge bayıldım...krem ise gayet nemlendirici hatta biraz fazla belki kışın kullanmayı tercih edebilirim.
Flormar Advice Purely Day Cream
2 farklı cilt tipine uygun seçeneği sunuluyor. Biri ‘Normal ve Karma ciltler’ için formüle edilmiş ve içeriği hidrolize mısır nişastası, F Vitamini, shea yağı, yabanmersini, bitter çikolata özleri ve üzüm çekirdeği yağı ile zenginleştirilmiş gündüz kremi; diğeri ise ‘Kuru ve Hassas Ciltler’ için incir, pamuk, keten tohumu ekstraktı, nar suyu ve kayısı çekirdeği yağı,  botanik özleri, arnika bitkisi yağı ile zenginleştirilmiş gündüz kremi cildi tüm gün boyunca nemlendiren ve koruyan bu cilt bakım kremi cilde canlılık ve tazelik kazandırıyor. Ayrıca buna bayıldım...SPF 15 koruma faktörü ile de güneşin zararlı etkilerine karşı cildi koruyor.
Flormar Advice 3in1Cleansing Gel System
 İçeriğindeki E Vitamini ve papatya çiçek özleri cilde yumuşaklık kazandırırıyor. Üç özelliği bir arada sunan 3in1Cleansing Gel System, çok hassas ciltler hariç tüm cilt tiplerini derinlemesine temizler. Cildin ölü hücrelerden, siyah nokta oluşumuna ve gözeneklerin tıkanmasına neden olan yağdan ve kirden arındırılmasına yardımcı olur. Temizleme sonrası cildi rahatlatır, canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlar.
Flormar Advice Tonik
Makyaj ve cilt temizliğini bir arada sunan temizleyici toniğin seride 2 farklı cilt tipine uygun seçeneği sunuyor. Benim denediğim ‘Normal ve Karma Ciltler’ için formüle edilmiş ve içeriği çilek, nar ve zeytin yaprağı suyu özleri, aminoasitler, bitki ve polisakkaritlerden elde edilen peptidler ile zenginleştirilmiş temizleyici tonik; diğeri ise ‘Kuru ve Hassas Ciltler’ için formüle edilmiş ve içeriği incir, pamuk, keten tohumu ekstraktı, mısır çiçeği, salatalık özleri, aminoasitler, bitkilerden ve polisakkaritlerden elde edilen peptid özleri ile zenginleştirilmiş temizleyici tonik. Cildi rahatlatır ve temizleme sonrası ferahlık hissi bırakıyor.
Flormar Advice Çift Bazlı Göz Makyaj Temizleyicisi
Suya dayanıklı göz makyajını dahi kolaylıkla arındıran çift bazlı göz makyaj temizleyicisi, içerdiği panthenol, salatalık özü ve bisabolol sayesinde cildi yatıştırıp ve rahatlatıp, ciltte ferahlık hissi bırakıyor. Temizleme sonrasında yapışkan ve yağlılık hissi bırakmıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar