Ufak da Olsa Güzel Şeyler...SIX*M&M's*PASTEL*FIRÇALARRRR:))


Bugün uzun süredir almak istediğim boya fırçalarına kavuştum..fazla profesyonel fırçalar almak istemedim..gerçi bunlar da profesyonelmiş ama çok pahalı olanlarından değil:)) niye aldım ... sadece okul için birşeyler çizmektense artık amatörde olsa kendim için yapmayı istedim.






Bir de merak ettiğim PASTEL NUDE NAKED ojesine kavuştum..Hemen sürdüm tam bir yaz rengi soft french çok ii olur tahminimce. Çok yoğun değil iki kat sürmek gerekiyor..diğer renkleri de denemek için sabırsızlanıyorum..


Hadi denemelere başlıyayım artık..




Yorumlar

  1. resim için bi yerden başlamak gerekiyodu cnm iyi yaptık şimdi resimmm zamanııııı

    YanıtlaSil
  2. ilk resmi çerçeveletip asalımmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hayatım:)bir şeye benzerse:)

      Sil
  3. Resimleri sabirsizlikla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar bloğunuzu blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim :) çok güzel bir etkinlik gerçekten bu sayede birçok blogu tanıma fırsatı buldum.Bana da beklerim : D
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar bloğunuzu blog keşif etkinliği sayesinde keşfetme fırsatı buldum :) Çok güzel bir etkinlik bu sayede bir çok blogu keşfetme fırsatı buluyoruz :) Benim bloğuma da beklerim :)
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok güzel bir etkinlik gerçekten bloğuna hemen koştum çok beğendim marthastewart tarzı çok renkli bir blog bayıldım:)) bloğumda çekiliş var ılgını cekerse beklerim:))

      Sil
  6. merhabalar :) keşif etkinliğinde görüp geldim ben de beklerim :D
    http://ebrununatolyesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevinidm ve cok memnun oldum hemen bloguna kostum bu arada ilgini çekerse çekilşim var beklerim:))

      Sil
  7. merhabaaa:))bende yeni insanlar tanıdıkça cok mutlu oluyorum bu özelliğimi blog yazmaya başlayınca farkettim:))çok memnun olurum hemen bloğuna geliyoru..sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar Mügecim,

    nasilsin? Mail adresini blogunda belirtmedigin icin sana nereden ulasacagimi bilemedigimden, yorum olarak atiyorum. Okuduktan sonra silebilirsin elbette, sadece seni bilgilendirme amacli cünkü. Son blog yazimda (http://eylemdelacroix.blogspot.de/2014/08/tag-cantamda-ne-var.html) seni de tag'ledigimi bildirmek istedim. Katilarak, kendi blogunda kendi cantanda neler var yazisini yazarsan cok sevinirim :). Böyle bir tag akimi baslattim, sen de kendi yazinda 5 kisiyi tag'leyebilirsin.

    Sevgilerimle,
    EYLEM DELACROIX.
    __________________________________
    http://eylemdelacroix.blogspot.com/
    http://instagram.com/eylemdelacroix/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar