SAÇ BAKIMI DENİLİNCE : L’Oréal Paris Elseve Arginine Direnç X3 Yoğun Besleyici

Blogumu yakından takip edenlerin çok iyi bildiği gibi, kozmetik ve bakım ürünleri alırken en iyiyi tercih etmenin aslında bir lüks değil, ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Cildimize, bedenimize temas eden her ürün en iyisi olmalı, bu bedenimize duyduğumuz saygı bir anlamda.

Bakımlı olmak adına kullandığımız saç düzleştiricileri,saç maşaları ve tabiki saç boyaları saçlarımızı oldukça yıpratmaktadır. Bu ürünler saç tellerinin incelmesine, yıpranmasına ve saçların uzayamamasına sebep oluyor. Şahsen ben kalın saç telleri olan bir insanım ancak dökülen saçıma baktığımda dipten uca incelme görüyorum.

Bakımım konusunda her zaman kaliteyi önceliklendirmişimdir. Loreal’in ürünlerini de bu sebepten tercih ediyorum. Bir kadın için saç bakımı en az giyim/kuşam kadar önemlidir. Saçların da sağlıklı olması saç bakımının ilk kuralıdır.

Eğer sürekli kuaförde vakit geçirmeye vakit bulamayanlardansanız aslında evde sizin kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir önerim var : L’Oréal Paris Elseve Arginine Direnç X3 Yoğun Besleyici serisi. Ne işe yarıyor bu seri derseniz ; kökten uca beslenen saçlarınız güçlenerek uzuyor ve dökülmeye karşı korunuyor. Bu da aslında uzadıkça incelen cılız ve sağlıksız duran saçların önüne geçiyor. Bunu önüne nasıl geçiyor derseniz elbette bunun için geliştirilmiş özel güçlü formülü sayesinde. Dökülme karşıtı protein Arginine ve yoğun besleyici Nutri-Omega Elseve Arginine Yoğun Besleyici serisinin içeriğini oluşturuyor.

E daha ne olsun! Hepimizin hayali hem uzun hem güçlü saçlar aslında. Bu seri ile bunu gerçekleştirmeniz gerçekten mümkün.

Piyasada söz konusu ürünleri bulabileceğiniz satış rakamlarını da paylaşmak istedim;
Arginine Direnç X3 Yoğun Besleyici Bakım Şampuan 650 ml: 11,99 TL
Arginine Direnç X3 Yoğun Besleyici Bakım Saç Kremi: 8,99 TL

Bu içerik http://markaguncesi.blogspot.com.tr/ tarafından hazırlanmıştır.

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar