Muguet' den BİTENLER&ÇÖPE GİDENLER YAZISI-1



Günaydınn..Daha önce bitenler yazısı yazmadım. Ama fark ettim ki  ben de sevdiğim blogların bitenler yazılarını daha çok okuyorum çünkü bir süre denenmiş yararı zararı kafada oturan ürünler oluyor. Fazla uzatmadan sol üsten başlayarak anlatayım niye beğenmedim niye beğendim.
 
1. Gliss Hair Active Tonik indirimlerden bir alana bir bedava olarak aldığım saç diplerine sürülen tonik. Zayıflayan saç köklerini uyaran hücre onarımı sistemi ne sahiptir. Ayrıca durulanmayan. Ilk başta serin serin hoşuma gitse de sonra saçlarım yapış oldu. İkisi de çöpe hatta birdaha görürsem yolumu değiştirecegim o derece. 
2. Vichy Liftactiv göz kremi annemle ne zaman krem alsak eli Vichy e gidiyor ama artık ikimizde Vichy e yakışmayan Bir krem olduğunda hemfikiriz.
3. Clinique Dramatically Different Nemlendirici-  Cilt Bakım Sistemi Setiyle aldığım toniğinden pek memnun kalmasam da kremini çok beğendiğim bir set. Nemlendirme işini tek başına üstleniyor toniğin o kadar kurutmasına rağmen. Seti değil ama kremi tekrar alacağım.

4. Yvesrocher reparation serisinin sampuani- bu serinin serumunu kullanıyorum (yazısını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz) bittikçe alıyorum şampuanı da güzel ama bir daha alırmıyım almam biraz sönük yapıyor saçlarımı beraber kullanıldığında.
5. Nivea Good-Bye Cellulite-gel krem indirimdeyken dayanamadan aldığım bir ürün ama bir etkisini görmedim belki de selülitlerimle baş edememiş olabilir geçici bir sıkılık ve pürüzsüz bir görüntü verdiğinden havuz kenarına gitmeden kullanıyordum. Bitti bir daha almam
Ama bu aralar aklım da Yves rocher'in selülit karşıtı serumu var alsam mı bilemiyorum. 
6. La Roche Posay Toleriane- Hassas ciltli olduğum için aldığım uygun fiyatlı günlük kullanıma uygun bir krem. Hemen emiliyor. Cildin dış etkenlere karşı toleransını artırıyor. Fakat Clinique kadar nemlendirmediği için bir daha almadım.
7. Pantane Argan Oil bittikçe aldığım bayıldığım her şeyi karşılayan bir yağ ben banyodan sonra bazen yoğun argan yağı kullansamda günlük kullanım için çok iyi bir yağ saçı yağlandırıp ağırlaştırmasıda yok. Üçüncü bitti. Tekrar alınacak..
BİTTİ..
Çok güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle. Yarın Anneler Günü o güzel annelerimizin ellerinden yüreklerinden öpüyorum.


Yorumlar

  1. Merhabalar bloğunuzu blog keşif etkinlğinde gördüm ve izlemeye aldım.Sizde benim bloğumu izlemeye alırsanız çok mutlu olurum :) Sevgiler
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/
    https://instagram.com/kirmiziruganayakkabilarim/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim hemen takibe aldım:)) sevgiler..

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar